Heti Menü

Asztalfoglalás

Cinque Terre

A Krizia étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalat szerzésének gyümölcse

A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében. A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában. Ezt bizonyítja a sokfelé megjelent pozitív kritika többek között a Wittmann fiúk által megjelent írásokban, melyben Budapest egyik legjobb éttermének tartják. Éttermünk többszörös Best of Budapest, Dining guide top ten, Népszabadság 100 legjobb étterme, a Michelin guide-ban is rendszeresen megjelenő, valamint az OlaszKonyha Akdémia díjazottja. Ezt mutatja, hogy a vendéglőt szívesen látogatják, hazánkban élő belföldi és külföldi vendégek.

Specialitásaink


Különleges borok

Figyelmes kiszolgálás

Improvizatív menüsorok

Családias légkör

"Egy falat Itália, Budapest szívében!"

Étlap


Előétel és leves
  • Az árváltozás jogát az egész étlapunkra kiterjedően fenntartjuk.
  • Előételek és levesek

    Hús- és Halételek

    Tészták, Sajtok és Desszertek


    Kóstoló Menü

    KÓSTOLÓ MENÜ 25000 Ft Sült polip fave avokádó krémmel Burrátával töltött tortelli erdei gombával és garnélával Gratinírozott farkashal filé Napi szorbet Szarvasgombás borjúérmék Szicíliai Cannolo Bor szelekció - 8000 HUF

    Frissen a Piacról

    • Sült polip fáve avokádó krémmel 7800 Ft
    • Amaroneval ízesített rizottó 8500 Ft
    • Burrataval töltött tortelli erdei gombával és garnélával 8600 Ft
    • Szarvasgombás borjúérmék 13900 Ft
    • Vörösboros marhapofa polentával 8500 Ft
    • Ossobuco polentával 8500 Ft
    • Szicília-i Cannolo 2800 Ft

    Fekete szarvasgomba

    • Hízott kacsamáj párolt kelkáposztával és fekete szarvasgombával 14900 Ft
    • Fekete szarvasgombás risotto14900 Ft
    • Fekete szarvasgombás házi metélt sajtfondüvel 14900Ft
    • Sajtfondüvel töltött tortelloni fekete szarvasgombával 14900 Ft
    • Ír Angus bélszín, fekete szarvasgombával 19900 Ft

    Őszi menü

    • Tőkehalkrém polenta crutonnal 4800 Ft
    • Trevizo-i grillezett radicchio bivaly mozzarellával8800 Ft
    • Sütőtökös krémleves amarettivel 2200 Ft
    • Késői Trevizio-i radicchios rizotto 7800 Ft
    • Sütőtökös tortelli zsályás vajjal 4990 Ft
    • Vicenza-i baccalá polentával 9990 Ft

    Ebéd Menü

    Itallap