Heti Menü

Cinque Terre

A Krizia étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalat szerzésének gyümölcse

A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében. A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában. Ezt bizonyítja a sokfelé megjelent pozitív kritika többek között a Wittmann fiúk által megjelent írásokban, melyben Budapest egyik legjobb éttermének tartják. Éttermünk többszörös Best of Budapest, Dining guide top ten, Népszabadság 100 legjobb étterme, a Michelin guide-ban is rendszeresen megjelenő, valamint az OlaszKonyha Akdémia díjazottja. Ezt mutatja, hogy a vendéglőt szívesen látogatják, hazánkban élő belföldi és külföldi vendégek.

Specialitásaink


Különleges borok

Figyelmes kiszolgálás

Improvizatív menüsorok

Családias légkör

"Egy falat Itália, Budapest szívében!"

Étlap


Előétel és leves

Előételek és levesek

Hús- és Halételek

Tészták, Sajtok és Desszertek


Business Lunch és Kóstoló Menü

ÜZLETI MENÜ 2990 Ft PENNE CSIPŐS PARADICSOMOS SZÓSSZAL VÖRÖSBORS MARHA POLENTÁVAL NAPI DESSZERT
KÓSTOLÓ MENÜ 9900 Ft Meleg kardhal carpaccio friss zöldségekkel Grillezett padlizsán krémleves kecskesajttal és friss mentaval Házi tojassargas tésztával carbonaras töltelékkel Rombuszhal gratin friss fűszerekkel Szorbé Rebarbarás kacsamell Erdeei gyümölcsök reberbara szorbettel és szezám grillázs

Frissen a Piacról

  • Meleg füstölt lazac és kaviár tortácska 2200 Ft
  • Grillezet padlizsánkrém leves kecskesajttal és friss mentaval 2290 Ft
  • Házi tojássárga tésztaval carbonaras töltelékkel 4980 Ft
  • Friss zöldborsó gnocchi friss juhsajttal és fekete borsos szósszal 2600 Ft
  • Linguine friss homárral 8980 Ft
  • Erdei gyümölcsök reberbara szorbettel és sezam grillazs 1800 Ft

Szezonális menü - Első Vargánya Gomba

  • Olivás, fokhagymás grillezett vargánya 2780 Ft
  • Rizottó friss vargányával 2590 Ft
  • Házi lasagne friss vargányával 2640 Ft
  • Rombuszhalfilé gratin friss varganyaval 7680 Ft

Déli Menü

Borlap